Ristorante La Taverna Pizzeria |
Ristorante La Taverna Pizzeria

Ristorante La Taverna Pizzeria - Nexhat Salihi
Industriestrasse 13b
6300 Zug, ZUG

Tel: 041 710 78 80
Fax: 041 720 24 15
E-mail: [email protected]
Web: www.taverna-zug.ch

Shpërndaje te shokët:


Veprimtaria:
Restorante,Piceri

La Taverna, restorant që ndodhet në mes të qytetit të Zug, me ushqime mjaft të mira italiane dhe me shërbim mjaft të mirë. Vizitoni La Taverna për të shikuar ambientin e mrekullueshëm të saj.